Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ Μπασκετ: Πετάει για Μαδρίτη

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Εστουντιάντες, στην πρεμιέρα του Eurocup.

Η ώρα του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα έφτασε για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει την Εστουντιάντες την Τρίτη (16/11), στην πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup.
Τα μέλη της αποστολής συναντήθηκαν στο "Παλατάκι" στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/11) και από εκεί μετέβησαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", απ' όπου "πέταξαν" για Αθήνα δύο ώρες αργότερα. Έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 7:30 και λίγο μετά τις 9:00 επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, το οποίο στις 9:30 αναχώρησε για Μαδρίτη.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Σταυρόπουλος, καθώς και ο διοικητικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση
Η προπόνηση των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου είναι στις 21:00 τοπική, αλλά ενδέχεται να αλλάξει. Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Τρίτης, για το οποίο δεν υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Θα μεταδοθεί μόνο από το Eurosport 2, αλλά με καθυστέρηση ενός ημιχρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: