Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Έπεσε" το... κάστρο

Η Σάντερλαντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, επικράτησε της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με 3-0! Ονουόχα (45'), Γκιάν (52') και Γουέλμπεκ (87') ήταν οι σκόρερ του θριάμβου για τις "μαύρες γάτες" του Στιβ Μπρους.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τους "μπλε" που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και τρίτη συνολικά, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που ανέβηκαν στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Παρά την ήττα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως πλέον μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Αρσεναλ και τρεις από την τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Μποσίνγκουα, Φερέιρα, Ιβάνοβιτς, Α. Κόουλ, Ραμίρες (68' Μακέχραν), Μίκελ, Ζιρκόφ (74' Κακουτά), Μαλουντά (58' Καλού), Ντρογκμπά, Ανελκά.
Σάντερλαντ (Στιβ Μπρους): Γκόρντον, Ονουόχα, Τέρνερ, Μπραμπλ, Μπέρντσλεϊ, Χέντερσον, Ζέντεν, Κάτερμολ, Ρίτσαρντσον, Γουέλμπεκ (88' Ελ Χαμαντί), Γκιάν (83' Μαλμπράνκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: