Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βίκτορ Βιτόλο:"Μας αξίζει η πρώτη θέση!"

Ο Βίκτορ Βιτόλο έβαλε (και πάλι) ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν. Τι είπε για τον Χάβο και το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, η τέταρτη στη σειρά για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και έκτη σε όλες τις διοργανώσεις, άνοιξε για τα καλά την όρεξη στους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι άρχισαν και πάλι να βλέπουν ως εφικτό το ενδεχόμενο της κατάκτησης πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε σήμερα (Δευτέρα 15/11) ο Βίκτορ Βιτόλο στον "Sport 103". Είπε, συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος του "Δικέφαλου":
Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, με δεδομένο ότι οι "ασπρόμαυροι" αντιμετώπισαν και κάποια σφυρίγματα του διαιτητή που τους εκνεύρισαν: "Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν ήταν οι καλύτερες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με περίεργο σύστημα και στο τέλος κερδίσαμε".
Για το αν ήταν νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τον ΠΑΟΚ: "Βοήθησε πολύ το παιχνίδι αυτό να ανέβει η ψυχολογία μας, για να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να βλέπουμε ψηλά στη βαθμολογία κι αυτή η νίκη μας έδωσε ώθηση".
Για το πώς βλέπει τη συνέχεια, καθώς ο ΠΑΟΚ πατάει πλέον στην τρίτη θέση: "Είναι θετικό αυτό που συμβαίνει. Εξ αρχής προετοιμαστήκαμε για τον τίτλο. Δεν μας ταιριάζει κάτι λιγότερο. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος".
Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για την πρώτη ή αρκείται και στη δεύτερη: "Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα, που τους αξίζει η πρώτη θέση. Μπορούμε να πιάσουμε την πρώτη θέση, παρότι παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας το γεγονός ότι πολλές φορές αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τη διαιτησία".
Για το τι έπαιξε ρόλο στη μεταμόρφωση της ομάδας προς το καλύτερο: "Τα αποτελέσματα είναι που άλλαξαν όλη την εικόνα και ανέβασαν την ψυχολογία της ομάδας. Πιστέψαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες. Συγχαίρουμε και τον προπονητή μας, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο στις τελευταίες επιτυχίες μας".
Για τις συνεχόμενες δηλώσεις στήριξης των παικτών του ΠΑΟΚ για τον Μάκη Χάβο: "Τα συνεχόμενα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή. Δεν είναι τυχαία, γιατί η τύχη σε ακολουθεί μέχρι ένα σημείο. Ο προπονητής παίζει το ρόλο του και έχει μερίδιο στις επιτυχίες".
Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν καλύτερη ψυχολογία με προπονητή τον Βαλβέρδε. Ξέρουμε, όμως, σε ποια χνάρια να βαδίσουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε στην Αθήνα κι αυτό θα επιδιώξουμε".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Συγχαρητήρια! Αποτελούν τους καλύτερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: