Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ζεσουάλδο Φερέιρα:«Τιμή μου ο Παναθηναϊκός»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, πλην όμως ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχει πρόταση από τους «πράσινους».
Ο Πορτογάλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δουλέψει στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι σε περίπτωση που του γίνει επίσημη πρόταση, η απάντησή του θα είναι καταφατική.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να βλέπω το όνομά μου να συνδέεται με μια τόσο μεγάλη ομάδα και πρεστίζ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην «A Bola» και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή, όμως, που δεν μου έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, δεν είναι σωστό να πω οτιδήποτε περισσότερο, από το πόσο περήφανος αισθάνομαι που το όνομά μου ακούγεται για μια τέτοια ομάδα».
Το σχετικό δημοσίευμα, μάλιστα, επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα και αναφέρει ότι ο 64χρονος πρώην τεχνικός της Πόρτο, είναι την πρώτη επιλογή του Νικόλα Πατέρα για τον αντικαταστάτη του Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Η αλήθεια είναι πως ο Φερέιρα είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς το «πράσινο» επιτελείο θεωρεί πως είναι από τις καλύτερες λύσεις στην αγορά. Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζουν οι «πράσινοι», παρότι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Φρέιτας έχει ήδη επικοινώνησει τηλεφωνικά με τον συμπατριώτη του.
Το κασέ του πρώην προπονητή της Μάλαγα φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ωστόσο ενδέχεται να ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, αφού πολύ πρόσφατα πήρε «γερή» αποζημίωση από την ισπανική ομάδα.
Επίσης, σύμφωνα με την σερβική «Blic» ο Παναθηναϊκός κοιτάει και την περίπτωση του Αντιτς και μάλιστα οι Σέρβοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως ο συμπατριώτης τους είναι ο πιο ακριβός απ' 'ολους καθώς το κασέ του φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: