Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

«Καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αλλαγή σελίδας στα πράγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας», αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη χθεσινή «ανοικτή ενημέρωση» προς τον κόσμο του «γηραιού» από τη διοίκηση. «Γιατί, η σελίδα άλλαξε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ανοικτή ενημέρωση από την Διοίκηση

Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα διαδικασία της ανοικτής ενημέρωσης του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από την Διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία έλαβε χθες το βράδυ, χώρα στο Κατσάνειο, καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αλλαγή σελίδας στα πράγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Διοίκηση, με πραγματικά ανοιχτά χαρτιά, ενημέρωσε (με ακριβή ποσά και λεπτομέρειες) τον κόσμο του Συλλόγου για τους πόρους (τα απόλυτα έσοδα) της ΠΑΕ, τις δαπάνες και τις υποχρεώσεις της, καθώς και για μια σειρά εξειδικευμένα θέματα στον οικονομικά αλλά και στον αγωνιστικό τομέα. Ο κάθε Ηρακλειδέας, που ενδιαφέρεται, έγινε κοινωνός της πραγματικότητας στην ΠΑΕ και αυτό θα εξακολουθήσει να γίνεται ανά τακτά διαστήματα, με απόλυτη πίστη στην διαφάνεια, στην αμεσότητα της ενημέρωσης στη λογική των ‘ανοικτών χαρτιών, που μόνο στην ‘κυανόλευκη’ ποδοσφαιρική πραγματικότητα ισχύει και θα ισχύει.

Γιατί, η σελίδα άλλαξε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: