Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Ζητώ συγγνώμη»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ανρί Καμαρά στη χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου για την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον Περόνε όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ξέρω γιατί έκανα αυτή την κίνηση. Έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη από όλους τους σας για την κίνησή μου αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του Σενεγαλέζου προς τους συμπαίκτες του.

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή. Γνωρίζει ο ίδιος πόσο πολύ τον εκτιμώ και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον Περόνε, γιατί δεν του έδωσα το χέρι, αλλά και από όλους σας για τη συμπεριφορά μου.

Δεν θα ξαναγίνει. Από εδώ και στο εξής υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του Καμαρά.
Έτσι μετά και από αυτά τα λόγια του Σενεγαλέζου, το ζήτημα πρέπει να θεωρείται λήξαν και πλέον όλοι μαζί ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός σε μία προσπάθεια να δείξει στους παίκτες πως τους στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: