Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα με το δίπλωμα του Μπάγεβιτς.

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει αναφορικά με το κατά πόσο ο γνωστός Σερβοέλληνας τεχνικός Ντούσαν Μπάγεβιτς, o οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) Κώστας Κουτσοκούμνης σε δηλώσεις του στο "Goal"- αθλητικό ένθετο της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος"- αναφέρει: "Ως Ομοσπονδία κάναμε πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην αφήσουμε κανένα εκτεθειμένο. Από τη στιγμή που η Ομόνοια δεν είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα, οφείλαμε να αποταθούμε στην ΕΠΟ. Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν σαφής και ξεκάθαρη: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro".

Η Ομόνοια σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, που προβλέπονται στην πρόσληψη προπονητή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Ομόνοια κατέθεσε στις 18 Οκτωβρίου στη ΚΟΠ, τη προπονητική ταυτότητα του κ. Μπάγεβιτς, στην οποία "αναγράφεται ευθαρσώς ότι, η ταυτότητα αφορά προπονητή επιπέδου Pro".

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΚΠΟ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις για το δίπλωμα του Ντ. Μπάγεβιτς και ότι έχει δοθεί στην Ομόνοια χρονική περίοδος ενός μηνός για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: