Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Και πάλι στη Ρεάλ ο Ζιντάν!

Δεν πρόκειται για αστείο… αλλά ούτε και για την επιστροφή του «Ζιζού» στην ενεργό δράση. Η είδηση έχει να κάνει με την πρόσληψη του μεγάλου Ζινεντίν Ζιντάν, στη θέση του ειδικού συμβούλου της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως άλλωστε ανακοινώθηκε και επίσημα στην ιστοσελίδα της «βασίλισσας».

«Ο Ζιντάν θα βρίσκεται στη διάθεση του προέδρου και του προπονητή για όλα τα θέματα που απασχολούν την πρώτη ομάδα της Ρεάλ και με τον οποίο θα υπάρχει στενή επαφή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στο σάιτ των Μαδριλένων, ενώ επισημαίνεται ότι «Θα συμμετάσχει σε όλα τα events του Τσάμπιονς Λιγκ και στις επίσημες εκδηλώσεις. Επίσης θα συνταξιδεύει με την ομάδα, θα παρακολουθεί τις προπονήσεις και θα βρίσκεται σε όλα τα μίτινγκ με τον Ζοζέ Μουρίνιο».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γάλλος με τις μαγικές εμπνεύσεις είχε υπηρετήσει το ποδόσφαιρο και τους απανταχού λάτρεις του από το 1988 μέχρι και το 2006, ενώ την τελευταία πενταετία της καριέρας του είχε φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε και το Champions League το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: