Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει γρήγορα…»

… και να σταματήσουν οι εφημερίδες να ασχολούνται με το θέμα». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Κέβιν Μιραλάς το ζήτημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό και της απόκτησής του από τη Σεντ Ετιέν, σε δηλώσεις που έκανε κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης και για το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βέλγος με τον τρόπο αυτό, θέλησε από την μία πλευρά να εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει τα φορά τα «ερυθρόλευκα» και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Σεντ Ετιέν αλλά, παράλληλα, θέλησε να… φρενάρει τα δημοσιεύματα που αφορούν το θέμα για να μπορεί να συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος απέδωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη θέση του μοναδικού επιθετικού της ομάδας… «Μου εμπιστεύονται τη θέση του επιθετικού, γι’ αυτό και τα καταφέρνω τόσο καλά», σχολίασε.
Για το πρώτο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο και βραβεύτηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής δήλωσε: «Είναι ένα από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας μου, γιατί περνάω πολύ καλά εδώ».

Ο Κέβιν Μιραλάς φάνηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι στο Παγκρήτιο οι ερυθρόλευκοι μετρούν μόνο μια νίκη. «Θα δοκιμάσουμε να νικήσουμε για δεύτερη φορά», τόνισε, δίνοντας το σύνθημα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία που θα έχουν οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι της Κρήτης. «Θα είναι ένα κίνητρο. Θα μας βοηθήσουν».

Τέλος, αναφερόμενος στην εθνική ομάδα της χώρας του, ο Βέλγος επιθετικός έδωσε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. «Το σημαντικό για εμένα είναι που παίζω εδώ…»

Τσιαντάκης: «Πάει για MVP»
Ο Νίκος Τσιαντάκης ήταν στο προπονητήριο του Ρέντη για να δώσει τα βραβεία στον Κέβιν Μιράλας. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου…. «Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο πρωτάθλημα. Αν συνεχίσει έτσι θα ανακηρυχτεί πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: