Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα επίθεση!

Η έλευση του Γιώργου Παράσχου φέρνει έναν άνεμο επίθεσης στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο Έλληνας τεχνικός επαναφέρει το 4-4-2 θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, κόντρα στον Ατρόμητο για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επέστρεψε και ο Μανιάτης από την τιμωρία του, ο κ. Παράσχος αναμένεται να παρατάξει τον Μάχο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βαρό (δεξιά), Κοντοές (αριστερά) και Σιόβας, Λάτκα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Μανιάτης δεξιά, ο Γουνδουλάκης αριστερά, ενώ οι Τσότσαλιτς και Κουμορτζί θα είναι στον άξονα. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Ριέρα και Μπάλαμπαν.

Είναι δεδομένο πως σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την ομάδα της Πλατείας, οι «παλιοσειρές» είναι αυτές, στις οποίες θα πέσει το βάρος. Παράλληλα στο ντεμπούτο του ο κ. Παράσχος θα είναι στην εξέδρα, λόγω της γνωστής του τιμωρίας.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοινώθηκε και η αποστολή: Μάχο, Μπέλιτς, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Βαρό, Χίκα, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Κουμορτζί, Βαζ Τε, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Ριέρα, Οκπάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: