Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αδαμίδης: «Δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια»

Ευθεία επίθεση κατά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια. Πρέπει να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δεν είναι για δύο. Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι υπό διάλυση».

Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι οι το θέμα των ανανεώσεων θα τελειώσει μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ αποκάλυψε ότι τα μηνύματα για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι θετικά.

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης στους Γιάννη Καραλή και Γιάννη Κυφωνίδη:

  Τα όσα διαδραματίζονται στη Σούπερ Λίγκα είναι τραγελαφικά και δεν τιμούν κανέναν. Ούτε παράγοντες ούτε παραγοντίστικους. Είναι συνένοχοι και κάποιοι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση και θα λέει αυτό που πρέπει.

  Οι χαρακτηρισμοί λαγοί και συνεταιράκια είναι ανέκδοτα και τους επιστρέφω στις δύο ομάδες.

  Αυτοί είναι οι γραφικοί, που κατηγορούν ο ένας τον άλλον ποιος έκλεψε τα πρωταθλήματα.

  Υπήρξαν φωνές και εντάσεις, αλλά στο τέλος όλοι συμφωνήσαμε να ρίξουμε τους τόνους. Όλες οι εφημερίδες κράτησαν χαμηλά τους τόνους. Οι μόνες εφημερίδες που συνέχισαν επιθετικά ήταν οι εφημερίδες του Ολυμπιακού.

  Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι υπό διάλυση.

  Είπα στον κ. Μαρινάκη ότι αν έχει στοιχεία πως το πρωτάθλημα που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν περίεργο, να πάει στον εισαγγελέα. Το ίδιο έχω πει και στον κ. Πατέρα.

  Έχω μετοχές, έχω την εμπιστοσύνη του κ. Νοτιά και του κ. Παππά, έχουμε τη δύναμη να χειριστούμε όλες τις υποθέσεις. Έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε και να ασκούμε κριτική. Δεν είναι πρωτάθλημα για δύο.

  Όταν βλέπω την ομάδα μου να μην παίρνει τέσσερα πέναλτι θα βγω και θα φωνάξω. Έχω κάνει και εγώ λάθη και το παραδέχθηκα. Για την συμπεριφορά μου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και κατά του κ. Κουκουλάκη δεν μετανιώνω.

  Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε απέναντι σε αυτούς που θέλουν ένα βρώμικο πρωτάθλημα.

  Ως διοίκηση θα κριθούμε στο τέλος της θητείας μας, μέχρι τώρα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που δημιούργησαν οι προκάτοχοι μας. Το γήπεδο είναι το μόνο που θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

  Η πολιτική μας στο θέμα των ανανεώσεων δεν επηρεάζεται από τα πρωτοσέλιδα. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις. Ο Τζεμπούρ θέλει να υπογράψει μετά τα δύσκολα ματς του επόμενου μήνα. Και τα τρία παιδιά θέλουν να μείνουν. Δεν θα βάλω την υπογραφή μου σε συμβόλαιο που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ. Όλες οι προσφορές είναι πολύ καλές. Όλα θα λήξουν μέσα στο Δεκέμβριο.

  Σχεδιασμός υπάρχει. Με τον κ. Χιμένεθ δεν έχουμε κάνει συζήτηση για μεταγραφές. Τα οικονομικά -όχι μόνο τα δικά μας αλλά όλων των ομάδων- είναι περιορισμένα. Δεν πουλήσαμε κανέναν παίκτη. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε με τον προπονητή.

  Έχει αργήσει ο διαχειριστικός έλεγχος. Έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ' όσο θέλαμε. Ελπίζουμε σε 3-4 εβδομάδες να πάρουμε το πόρισμα. Όταν το πάρουμε, θα κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουμε τον κόσμο.

  Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για επαναδραστηριοποίηση των πρώην μετόχων για το θέμα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: