Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκπλήξεις από τον Σάντος

Νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αυστρία, την προσεχή Τετάρτη. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού, Γιώργο Γεωργιάδη και τον αμυντικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Σιόβα.

Επίσης επανέφερε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον κεντρικό αμυντικό της Μπολόνια, Βαγγέλη Μόρα, τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον μέσο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Φωτάκη και τον μέσο του Ολυμπιακού, Γιάννη Παπαδόπουλο

Εξηγώντας τις κλήσεις του, ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: "Είναι ένα σκεπτικό για παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική Ελπίδων. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα φιλικά παιχνίδια να καλέσουμε κάποιους από αυτούς".

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: