Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Επικίνδυνες έξοδοι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Η Τσέλσι ξέφυγε και πάλι την Τετάρτη από κάποιες από τις ομάδες που την καταδιώκουν και μέσα στο σαββατοκύριακο δεν είναι απίθανο να αυξήσει και πάλι την διαφορά της.
Οι «μπλε» παίζουν την Κυριακή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Σάντερλαντ, σε ένα παιχνίδι που ίσως φαίνεται πιο εύκολο από ότι είναι πραγματικά αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνοι είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουν, δε, να τους πάρουν δίχως τους τραυματίες Άλεξ και Λάμπαρντ και τον τιμωρημένο Εσιέν ενώ οι «μαύρες γάτες» θα αγωνιστούν χωρίς τους Μπεντ, Φέρντιναντ και Μενσά. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Τσέλσι και είναι χαρακτηριστικό πως αν οι πρωταθλητές Αγγλίας νικήσουν και την Κυριακή θα θεσπίσουν νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών απέναντι σε έναν αντίπαλο αφού αυτή θα είναι η 12η σερί επιτυχία τους επί της Σάντερλαντ…

Την 13η αγωνιστική ανοίγουν δύο ομάδες που μας έχουν χαρίσει κάποια πολύ σπουδαία παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Στο «Βίλα Παρκ», η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προέρχεται από την ισοπαλία στα Ίστλαντς (6η φετινή) και δεν μπορεί να συνεχίσει να σκορπίζει βαθμούς αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον τιμωρημένο Πολ Σκόουλς και τους Ράφαελ, Όουεν, Ρούνεϊ, Χαργκριβς, Γκιγκς, επιστρέφει όμως ο Εβρά. Πολλά είναι τα προβλήματα και για τον Ζεράρ Ουγιέ που δεν έχει υπολογίζει στους Πετρόφ, Ρίο Κόκερ, Κάριου, Χέσκεϊ, Κουεγιάρ, Σίντγουελ και Ντελφ.

Στο «Γκούντισον Παρκ» γίνεται ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και την Άρσεναλ, η οποία απέχει πέντε βαθμούς από την Τσέλσι και μόλις έναν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται και πάλι εκτός, αυτήν την φορά στο «Μπριτάνια» απέναντι στην Στόουκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει και δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, υποδεχόμενη την Μπέρμιγχαμ του Άλεξ Μακ Λις. Σημαντικό είναι ακόμα το ματς της Νιούκαστλ με την Φούλαμ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» όπως και αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μπλάκμπερν.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»:

Σάββατο 13/10

14:45 Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
17:00 Γουέστ Χαμ-Μπλάκπουλ
17:00 Γουίγκαν-Γουέστ Μπρόμιτς
17:00 Γουλβς-Μπόλτον
17:00 Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρμιγχαμ
17:00 Νιούκαστλ-Φούλαμ
17:00 Τότεναμ-Μπλάκμπερν
19:30 Στόουκ-Λίβερπουλ

Κυριακή 14/10

16:00 Έβερτον-Άρσεναλ
18:10 Τσέλσι-Σάντερλαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: