Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σφίγγει τα λουριά ο Κούπερ

Δραστικά μέτρα αναμένεται να πάρει από εδώ και στο εξής ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και στα θέματα πειθαρχίας στον Αρη. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε πως η κάλυψη που πρόσφερε αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του, δεν εκτιμήθηκε αναλόγως από ορισμένους και πλέον αλλάζει τακτική. Ο Κούπερ συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα με τη διοίκηση των "κίτρινων", από την οποία πήρε το "πράσινο φως" να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις.

Πλέον τα πρόστιμα επιστρέφουν στην καθημερινότητα των "κίτρινων" και ο Κούπερ ζητάει από τους παίκτες του να σεβαστούν τον εσωτερικό κανονισμό, προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από εκεί και πέρα, ο Αγεντινός ξεκαθάρισε και πάλι στη διοίκηση πως επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός αριστερού χαφ για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι ιθύνοντες του Αρη διαβεβαίωσαν τον τεχνικό της ομάδας πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Τέλος, ο 55χρονος τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την αρχή να γίνεται στο ματς με την Κέρκυρα. Χαρακτηριστικά, τους τόνισε: "Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα και να βγούμε από τη δύσκολη θέση που είμαστε. Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: