Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Γεμίζει το... οπλοστάσιο

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την στάση της ΑΕΚ και την καταγγελία που έκανε για τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε συνομιλία με τον Σταύρο Αδαμίδη, στον οποίο τόνισε πως αυτές οι κινήσεις δυναμιτίζουν το κλίμα, ενώ υπογράμμισε πως η στάση της διοίκησης των "κιτρινόμαυρων" είναι "unfair".

Ο Ζαγοράκης θεωρεί πως μερίδιο ευθύνης για τα όσα συνέβησαν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ φέρουν και οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μπουκάλι που εκτόξευσε ο Τραϊανός Δέλλας προς την πλευρά της εξέδρας.

Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος θα περιμένει την Πέμπτη την επιστροφή των περισσοτέρων διεθνών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βάλει στην τελική της ευθεία την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς της ενδέκατης αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει τις τελευταίες ημέρες τις επιλογές του για το βασικό σχήμα να αυξάνονται και τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση. Ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Πάμπλο Κοντρέρας, όμως θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Ίβιτς και Γκαρσία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προβληματίζεται για μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Ίβιτς. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ελ Ζαρ θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο για να παραχωρήσει τη θέση του στον Σέρβο μέσο, με τον Φωτάκη να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: