Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Φερέιρα φέρνει και τον Αλμέιδα

Κοντά στην απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη γερμανική ομάδα και ήδη οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο 26χρονος επιθετικός είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την εφετινή της πορεία και από τον χρόνο συμμετοχής που έχει.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Πόρτο, στην οποία είχε συνεργαστεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο οποίος φέρεται να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής για τους "πράσινους". Ο Αλμέιδα έχει όρο στο συμβόλαιό του, ο οποίος προβλέπει πως ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει από τη Βέρντερ Βρέμης έναντι μικρού ποσού, έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του. Ήδη, η Πόρτο έχει κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όμως η προοπτική του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο συνεργασίας και πάλι τον Φερέιρα, φαίνεται πως οδηγεί τον υψηλόσωμο Πορτογάλο επιθετικό στην Αθήνα.

Την εφετινή σεζόν ο Αλμέιδα έχει οκτώ γκολ σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Βέρντερ, ενώ είναι και 33 φορές διεθνής με τους Ίβηρες, έχοντας σκοράρει μάλιστα και δώδεκα φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: