Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σολτάνι: «Να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ο ΠΑΟ θα αγωνιστεί με την ‘Μπάρτσα’»

Ο Καρίμ Σολτάνι ανυπομονεί για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.Ο Γαλλοαλγερινός άσος παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalprimeur.nl» και τόνισε: «Για μένα ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ανυπομονώ όχι γιατί θα παίξω στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, αλλά γιατί θα αντιμετωπίσω πολλούς συμπατριώτες μου όπως ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Αυτό θεωρώ πως αποτελεί ένα πλεονέκτημα για μένα διότι γνωρίζω τον τρόπο που παίζουν και το τι θέλουν να κάνουν στο παιχνίδι. Αυτήν τη στιγμή η ομάδα μου βρίσκεται στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκα, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ίσως μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αν εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι λίγες μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα».

Όσο για το μέλλον του, υποστήριξε: «Ο Ηρακλής είναι ένας μεγάλος και ένδοξος σύλλογος με πολλούς φανατικούς οπαδούς, ενώ η πόλη και η ζωή εδώ είναι για μένα και την οικογένειά μου τέλεια. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη και σύγχρονη πόλη, που σου παρέχει τα πάντα. Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: