Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Λίβερπουλ κατά Αγγλίας

Ο τραυματισμός του Στίβεν Τζέραρντ κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Αγγλίας με τη Γαλλία έφερε ξανά στην επιφάνεια την κόντρα μεταξύ συλλόγων και εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα ο αρχηγός των «κόκκινων» αγωνίστηκε για 85 λεπτά όταν και τραυματίστηκε, την ώρα που η συμφωνία με τη Λίβερπουλ ήταν για μία ώρα αγώνα. Όπως ήταν φυσικό ,ο τραυματισμός του Τζέραρντ, που οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να είναι σοβαρός, επέφερε την έκρηξη της Λίβερπουλ.

Ο γυμναστής των «κόκκινων» Ντάρεν Μπεργκς τα έχωσε στον Φάμπιο Καπέλο για την απόφασή του να κρατήσει τον Τζέραρντ στον αγώνα. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη με την ομοσπονδία της Αγγλίας και τον τραυματισμό του Στίβεν. Παρέβλεψαν τη συμφωνία. Εντελώς ερασιτεχνικό και τώρα εμείς θα πληρώσουμε το τίμημα. Είναι ντροπή».

Από την πλευρά του ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τζέραρντ λέγοντας: «Μιλήσαμε με τον Στιβ και είχαμε συμφωνήσει να αγωνιστεί μία ώρα, αλλά μετά τον τραυματισμό του Μπάρι είχαμε κάποια προβλήματα. Γι αυτό κι έμεινε στον αγώνα. Όποτε μας δίνεται η δυνατότητα, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται για όσο έχουμε συμφωνήσει με τον σύλλογο. Καταλαβαίνω ότι έχει αναστατωθεί η Λίβερπουλ, όπως κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: