Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σερ Άλεξ: «Εγώ είμαι ο σπουδαιότερος»!

Αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά την ιεραρχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ομάδας. «Είμαι το πιο σημαντικό κομμάτι του συλλόγου, η δύναμή μου οφείλει να είναι ξεκάθαρη ώστε να μπορούν να το αντιληφθούν όλοι», είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ούτε κανένας άλλος μπορεί να τον αμφισβητήσει, ανεξάρτητα από τα χρήματα που παίρνει.

«Τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής καθίσταται πιο σημαντικός από τον προπονητή, η ομάδα έχει πεθάνει. Εγώ είμαι το σπουδαιότερο κομμάτι του συλλόγου. Έτσι πρέπει να είναι», δήλωσε αρχικά ο Φέργκιουσον, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ρούνεϊ, που τον έκανε τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας.

«Ο μικρός βιάστηκε. Θέλησε να φύγει από την Γιουνάιτεντ, όμως αμέσως μετά την αντίδραση του Τύπου και των οπαδών κατάλαβε πως είχε κάνει λάθος. Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ζήτησε συγγνώμη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέσα σε δύο ώρες», πρόσθεσε ο Σερ Άλεξ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές, αλλά και ο ίδιος στο πέρασμα του χρόνου.

«Έχω ωριμάσει αρκετά. Ο κόσμος έχει αλλάξει, όπως κι εγώ αλλά και οι συνήθειες των παικτών. Πλέον, έχω να διαχειριστώ πιο εύθραυστους χαρακτήρες από ό,τι είχα συνηθίσει στο παρελθόν. Μεγαλώνουν από προστατευτικούς γονείς και ατζέντηδες. Τους βλέπεις με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια τους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος για μένα, γι 'αυτό έπρεπε να προσαρμοστώ», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: