Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Θλάση και ο «Τόρο»

Θλάση πρώτου βαθμού έχει υποστεί ο Βασίλης Τοροσίδης και σύμφωνα με τις πρώτες  εκτιμήσεις χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά καιτομ μισό παιχνίδι με Εργοτέλη. Δύσκολα και ο Μέλμπεργκ με τον «Δικέφαλο» του Βορρά... Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με την συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικό ντέρμπι, αφού ο Έλληνας άσος επέστρεψε τραυματίας από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Αυστρία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «ερυθρόλευκων» ο 25χρονος αμυντικός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός για 15 περίπου μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας διεθνής χάνει και το μισό ματς που υπολείπεται με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague...

«Χλωμό» για Μέλμπεργκ

Δύσκολη φαίνεται πάντως και η συμμετοχή για τον Όλοφ Μέλμπεργκ στην αναμετρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Σουηδός άσος μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα, δεν έδειξε να πατάει καλά όμως και πιθανότατα θα τεθεί εκτός του κυριακάτικου ντέρμπι.

Πλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να λύσει αρκετούς γρίφους αναφορικά με την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», αφού ήδη είναι νοκ αουτ οι Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα για το ντέρμπι με τον μακεδονικό σύλλογο. Οι δύο τελευταίοι πάντως, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι ως το επόμενο Σάββατο και θα αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: