Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μπατίστα: «Καλύτερος όλων ο Μέσι»

Η νίκη επί της Βραζιλίας (1-0) στάθηκε αφορμή ύμνων του προπονητή της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Μπατίστα, προς τον σκόρερ Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.
«Ευτυχώς έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Μέσι είναι τα πάντα για την εθνική ομάδα, δεν θα βρούμε άλλον καλύτερο. Στα τελευταία λεπτά απέδειξε πως είναι ο καλύτερος. Πάντα έχει κάτι, ακόμα και αν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον ακούν προσεκτικά σε όλες τις συζητήσεις, και έδειξε την σημαντικότητα του με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού».
Για τη νίκη απέναντι στην Βραζιλία, είπε:

«Το αποτέλεσμα μου δίνει το δικαίωμα να δουλέψω επιμελώς για τον στόχο μας που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πέρα από αυτό το αποτέλεσμα που ήταν εξαιρετικό. Με κάνει πολύ χαρούμενο, να βλέπω θέληση για να κερδίσουμε την Βραζιλία και κάθε άλλη ομάδα. Αυτό το παιχνίδι το ήθελαν όλοι.
Ο Μέσι έδειξε μέσα στο γήπεδο με την συμπεριφορά του γιατί πανηγύρισε με τον τρόπο που πανηγύρισε. Έχουμε τον καλύτερο και θα πάρουμε τα καλύτερα από αυτόν. Πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: