Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κινείται για Ροτέν η ΑΕΚ

Η πρόταση που περίμενε ο Ζερόμ Ροτέν και για την οποία καθυστερούσε την απάντησή του στον Ηρακλή ήταν αυτή από την ΑΕΚ. Η Ένωση φέρεται να έχει μπει σφήνα στην απόκτηση του Γάλλου χαφ από τον Ηρακλή και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθει σε προφορική συμφωνία του μαζί του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει από τους ιθύνοντες του Ηρακλή λίγες ημέρες παράταση, προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κυανόλευκους".

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Ροτέν να περιμένει καλύτερη πρόταση από ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και τελικά αυτή ήταν η ΑΕΚ. Ο παίκτης φέρεται να προτιμάει την Ένωση από τον "γηραιό" και είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως προβληματίζεται για την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, από το περασμένο καλοκαίρι. Σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, τότε ο Ροτέν θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ΑΕΚ, για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: