Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Φέρνει Ροτέν η ΑΕΚ!

Αποφασισμένη να επενδύσει στη «μετοχή» του Ζερόμ Ροτέν δείχνει η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» κάθε άλλο παρά αδιάφορη έμεινε στην προοπτική να αποκτήσει τον καταξιωμένο Γάλλο και την Τετάρτη τον φέρνει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί της.

Σε αυτές ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τον αριστεροπόδαρο χαφ και εφόσον επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Γενάρη.

Στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες για την κατάσταση του Ροτέν (αλλά και για το χαρακτήρα του) και η επιθυμία να τον δει πρώτα ο Χιμένεθ στις προπονήσεις (μετά το ματς με τη Χάιντουκ) οφείλεται -όχι φυσικά στην αναγνωρισμένη αξία του- αλλά στο ότι βρίσκεται σε απραξία από τα μέσα Οκτωβρίου.

Τότε έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία στην εξαετία 2004-2010 σημείωσε 139 συμμετοχές και 16 γκολ. Προηγουμένως, φυσικά είχε προηγηθεί η εξαιρετική διετία του στη Μονακό (82 συμμετοχές, 5 γκολ), με την οποία έφτασε στον τελικό του Champions League το 2004 και κατέκτησε το Λιγκ Καπ του 2003.

Τις δύο τελευταίες χρονιές (παρόλο που ανήκε στην Παρί), ο Ροτέν τις πέρασε ως δανεικός σε Ρέιντζερς και Ανκαραγκουτσού, με τις οποίες είχε 24 και 20 συμμετοχές αντίστοιχα.

Στο βιογραφικό του, δε, ο Γάλλος μετρά και συμμετοχές στην εθνική Γαλλίας, με τη φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο το 2003 και μετρά συνολικά 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: