Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Καπετάν(ι)ος ο… Ονουάτσι!

Με «δράστη» τον μόνιμο σκόρερ Μπέντζαμιν Ονουάτσι, η Καβάλα πήρε σπουδαίο «βαθμό» στον Πανθεσσαλικό 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα το γκολ του Καπετάνου στο 66’ σε ένα ματς που κυριάρχησαν τα νεύρα (10 κίτρινες, 3 κόκκινες) και οι πολλές διακοπές. Κακό ήταν ποιοτικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Η Καβάλα έδειχνε να πατάει πιο καλά στο γήπεδο, έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και απείλησε δύο φορές με τον Ονουάτσι, με τον Ρόκα όμως να αντιδράει σωστά.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει και είχε πρόβλημα να περάσει την μπάλα στον Μαρτίν, ο οποίος ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Ένα σουτ του Μόνχε στο 22’ ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η γηπεδούχος ομάδα.

Στο 45’ τα αίματα άναψαν καθώς αποβλήθηκαν ο Μόνχε για τους γηπεδούχους με απευθείας κόκκινη και ο Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη. Ο Καρντόσο πατάει με τις τάπες τον πεσμένο Μόνχε στο στομάχι, ο οποίος στην συνέχεια του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος και φαίνεται να τον κλωτσάει.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του β’ μέρους. Η είσοδος του Μπρέσκα, έδωσε επιθετική πνοή στους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι μετά το 60’ και κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο 66’ όταν μετά από σέντρα του Ουμπίντες από δεξιά, ο Καπετάνος με μονοκόματο σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Γκαλίνοβιτς.

Και αφού ο Μπρέσκα είχε «κεραυνό» στο δοκάρι στο 92’, ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους στο 94΄. Σουτ του Ντικρόκ, η μπάλα θα κοντράρει θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκα και ο Ονουάτσι με κεφαλιά θα δώσει τον «πόντο» στους φιλοξενούμενους. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):Ρόκα, Ρίκκα(60' Μπρέσκα), Σανκαρέ, Καπετάνος (78'Ρόκας), Μαρτίν (71' Σολάκης), Άλβαρεζ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ούμπιντες, Μόνχε

Στον πάγκο:Μαρούλης, Τόμας, Φρατζιπάνε, Πέρεζ

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ):Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς (82' Δρόσος), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπτνούν, Ογκμπέτσε (67' Ναζλίδης), Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (46' Ντικρόκ)

Στον πάγκο:Βαγέχο, Σιόντης,Θεοδωρέλλης, Γιάννου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών)-Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: