Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Ο Ηρακλής δεν είχε ούτε πάθος, ούτε ρυθμό»!

Απογοητευμένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα (1-) της ομάδας του μέσα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Δεν είναι ένα ματς που μπορείς να πεις πολλά λόγια. Ήταν ένα κακό ματς. Μόνο αν γινόταν κάποιο λάθος θα έμπαινε γκολ. Σήμερα γυρίσαμε πίσω με την απόδοση που είχαμε. Ούτε πάθος, ούτε ρυθμό. Για μία ακόμη φορά ασχολούμαστε με τον διαιτητή και όχι με το ματς. Δεν με ενόχλησε τόσο πολύ ήττα, η ήττα μπορεί να έρθει για πολλούς λόγους».
Και συμπλήρωσε: «Η εμφάνιση, όμως και η εικόνα που δείξαμε στο ματς με προβληματίζει και πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Και ειδικά, όταν βλέπω στα τελευταία ματς, αντί να παίζουμε γρήγορα, να είμαστε εμείς που σταματούμε το ρυθμό. Επίσης, δεν μπορείς να ασχολείσαι με τον διαιτητή. Είναι πρόβλημα αυτό για μας. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Πρέπει γρήγορα να βρούμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».
Ο Άκης Μάντζιος, υπηρεσιακός του Πανιωνίου, τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα πάει έτσι, στην τακτική. Ήμασταν καλύτεροι στα σημεία, δημιουργήσαμε 3-4 φάσεις και σκοράραμε. Πανηγυρίζουμε σήμερα, αλλά από αύριο σκεπτόμαστε μόνο το ματς με την Κέρκυρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε την ουσία και τίποτα άλλο. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: