Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη-εκδίκηση θέλει ο Ολυμπιακός επί της Μπάμπεργκ

Εκδίκηση για την εκτός προγράμματος ήττα στο πρώτο ματς θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός από την Μπάμπεργκ, αποσκοπώντας να διατηρηθεί στην κορυφή του Β' ομίλου (ΝΕΤ, 21:45).

Το έργο των "ερυθρόλευκων" φαντάζει εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει να κερδίσει εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα από το Φεβρουάριο του 2006, όμως αν δεν εμφανιστούν συγκεντρωμένοι μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως. Εξάλλου, οι Γερμανοί θα κατέβουν μην έχοντας να χάσουν τίποτα.


Σε αυτά τα μήκη κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Παίζουμε με μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και η οποία μας κέρδισε δίκαια στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό μας κάνει να θέλουμε μια ρεβάνς. Η Μπάμπεργκ είναι γρήγορη ομάδα που της αρέσει να παίζει στο ανοικτό γήπεδο. Όταν παίζει χωρίς πίεση, όπως έκανε με μας και με τη Ρεάλ εκτός έδρας, είναι πολύ καλή. Με τη Ρόμα όμως που έπαιζε στην έδρα της και είχε πίεση, έχασε".

Και προσέθεσε με ειλικρίνεια: "Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένοντας την ομάδα να... στρώσει και να έχει διάρκεια".

Από την αναμέτρηση του ΣΕΦ θα απουσιάσει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τελείως τη θλάση που έχει υποστεί στον δικέφαλο.

Παράλληλα, αν η Μάλαγα κερδίσει τη Ρεάλ στο ντέρμπι της ημέρας, ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου, αφού φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάμπεργκ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: