Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν έχω ιδέα για ΑΕΚ»

Άγνοια για το ενδιαφέρον που φέρεται να προέκυψε από την ΑΕΚ για τον Μαρίας Ντεγκρά, εξέφρασε ο ίδιος ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μίλησε στο arcadia-sports τονίζοντας πως δεν ξέρει κάτι, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει μιλήσει ο ατζέντης του με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arcadia-sports:

«Δεν έχω καμία ενημέρωση. Το έμαθα και εγώ από το ίντερνετ. Σας λέω αλήθεια ότι για το θέμα δεν έχω ιδέα. Όμως, αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου και δεν αποκλείεται να έχει κάνει επαφές με κάποιες ομάδες», τόνισε αρχικά και συνέχισε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στους αγώνες της ομάδας μου. Έχουμε δύσκολες αποστολές και χρειαζόμαστε βαθμούς. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και είναι λογικό ο μάνατζερ μου να θέλει από τώρα να εξασφαλίσει ό,τι καλύτερο μπορεί για μένα αλλά εγώ πρέπει να συνεχίσω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Θυμίζουμε πως υπήρξαν δηλώσεις του εκπροσώπου του, με τις οποίες αποκάλυπτε ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: