Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν πάω πουθενά»

Μπορεί στην Αγγλία τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για τον Τζιμπρίλ Σισέ να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο ο ίδιος είναι καθησυχαστικός. «Δεν πάω πουθενά», αναφέρει ο Γάλλος επιθετικός σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγω τον Γενάρη από τον Παναθηναϊκό, ό,τι πρόταση και να έρθει», ανέφερε ο Σισέ. Με τον τρόπο αυτό ο Γάλλος επιθετικός έβαλε ένα τέλος στα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς εκφράζει –για άλλη μία φορά- τη θέλησή σου να συνεχίσει στο τριφύλλι για όλη τη φετινή σεζόν.

Ανάλογη είναι και η θέση της ΠΑΕ, η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του Γάλλου. Η μόνη περίπτωση να σπάσει το συμβόλαιό του είναι κάποια ομάδα να καταβάλει τη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ κι εφόσον το επιθυμεί και ο παίκτης.

Εδώ ο Σισέ είναι κάθετος. Ακόμη και το καλοκαίρι να κινηθεί κάποια ομάδα για την απόκτησή του Γάλλου, δεν επιθυμεί να αφήσει τον Παναθηναϊκό για την Άστον Βίλα ή άλλες ομάδες αντίστοιχου μεγέθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγγλική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά ο Σισέ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό για να πάρει μεταγραφή στην Άστον Βίλα ή στη Φούλαμ καθώς και αυτή φέρεται να θέλει να εντάξει τον Σισέ στο δυναμικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: