Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η αποθέωση των θριαμβευτών

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλοι του Άρη. Περισσότεροι από 500 οπαδοί των «κιτρίνων» περίμεναν τους παίκτες του Έκτορ Ραουύλ Κούπερ για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Μαδρίτης. Από τις 5.30 το πρωί κόσμος άρχισε να συρρέει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και μόλις η πτήση που μετέφερε την αποστολή έφτασε κατά τις 6.40 επικράτησε πανδαιμόνιο. Μόλις οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους οι οι οπαδοί άρχισαν τα συνθήματα, ενώ άναψαν και καπνογόνα με το σκηνικό να θυμίζει «Βικελίδης».

Μόλις εμφανίστηκαν δε οι ποδοσφαιριστές, όλοι έπεσαν στην κυριολεξία επάνω τους για να τους αγκαλιάσουν και να τους σφίξουν το χέρι. Αυτοί που είχαν τη τιμητική όμως ήταν οι δύο σκόρερ Σέρχιο Κόκε και Νίκος Λαζαρίδης, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στη συνέχεια ο Μίσελ μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο και που ταξίδεψε μαζί μας όπως και αυτούς που ήρθαν στο αεροδρόμιο. Ήταν μια πολύτιμη νίκη. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι και γνωρίζαμε πως με σοβαρότητα θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό το πράξαμε και τώρα αυτό που μένει είναι να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς για να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: