Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρή απάντηση Νίκης Βόλου στον Μπέο

Νέος... πόλεμος ξέσπασε στο Βόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη.
Οι διοικούντες τη δεύτερη είναι. πυρ και μανία με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων», Αχιλλέα Μπέο για δηλώσεις που έκανε κατά της ομάδας τους και εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση σε βάρος του χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φίλοι στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, μας πληροφόρησαν πως το χοντρό 'παιδί' σε συνέντευξή του στην Ε.Τ. 3, είπε μεταξύ άλλων πως η Νίκη Βόλου δεν είναι Π.Α.Ε. Ως προς αυτό το θέμα, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως αυτή την φορά, συμφωνούμε απολύτως μαζί του, διότι για να γίνουμε Π.Α.Ε. super league, θα πρέπει και εμείς να κάνουμε, άσσο στο ημίχρονο και διπλό στο τελικό αποτέλεσμα.
Τώρα για τις εμετικές και εμπρηστικές δηλώσεις του, σχετικά με κομμώτριες και άλλα, που πυροδοτούν έκρυθμες καταστάσεις στην πόλη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φιλάθλους μας και να τους παρακαλέσουμε, να μην παρασυρθούν στο παιχνίδι που θέλει να μας βάλει, για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, από το απόστημα που αναμένεται να ανοίξει.
Να έχετε αυτοσυγκράτηση και σας γνωρίζουμε, πως ήδη η Π.Α.Ε. με αίτημα της, ζήτησε το video από την Ε.Τ. 3 και θα κατατεθεί στον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: