Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ: «Στον κόσμο που μας ακολούθησε»

Δεν κατάφερε να κρύψει τη χαρά του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και έχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ένα τεράστιο χαμόγελο -πράγμα ασυνήθιστο για τον Αργεντινό-, αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, «στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα» στο «Βιθέντε Καλντερόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, είναι η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Αν και κάναμε κάποια λάθη, τα οποία εύχομαι ότι θα τα διορθώσουμε, δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι. Τη νίκη πρέπει να την αφιερώσουμε στον κόσμο που μας συνόδεψε μέχρι εδώ. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, δεν πήραν μαζί τους τίποτα στα αποδυτήρια. Άφησαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι μία πολύ μεγάλη βραδιά για όλο το σύλλογο. Ελπίζω να είναι αυτό το βήμα που θα μας δώσει το ώθηση φέτος", τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και για το γεγονός ότι ο Άρης δεν δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρόσθεσε:

«Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι πολύ ιδιαίτερα τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Το κίνητρο για τους παίκτες είναι πολύ διαφορετικό. Το θέμα είναι δείχνουμε την ίδια διάθεση σε όλα τα ματς. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα και να δείχνουμε ανάλογο πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή, όμως, είναι η δική μου δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: