Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στην αποστολή για το ματς με την Καβάλα ο Μέλμπεργκ

Έτοιμος να επιστρέψει στην δράση μετά από τρία παιχνίδια είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Καβάλα και πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός, αν φυσικά το αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται και οι Ζαουάντ Ζαϊρί, Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ αντίθετα αποκλείστηκαν οι Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Ποτουρίδης.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα έκανε θεραπεία και πρόγραμμα με ασκήσεις στην πισίνα και στο γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα η αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα αποτελείται από τους εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: