Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Πηλαδάκη με ανακοίνωση

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, γγια το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήρθε η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «δικεφάλου»:
«Από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ αναρωτιόμαστε αν όντως οι διοικούντες της ήταν παρόντες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο γήπεδο τους. Αναρωτιόμαστε, επίσης, πως θα καταφέρουν να καταπολεμήσουν τα φαινόμενα βίας, που υπό την ανοχή τους αντιμετωπίζει πάντα η αποστολή του ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται με την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Ωραία είναι τα νέα γήπεδα, επικροτούμε και εμείς τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, αλλά σημαντικότερη είναι η ποδοσφαιρική λογική και η γνώση του αντικειμένου. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Λάρισας θα είναι ο πρώτος που θα καταδικάσει την παλαιομοδίτικη πρακτική της ΠΑΕ ΑΕΛ να ψάξει άλλοθι για την άσχημη εικόνα της ομάδας της.
Στα αστεία επιχειρήματά σας -εφευρήματα προφανώς για να καλύψετε την αγωνιστική γύμνια σας- μπορούμε να αντιπαραθέσουμε δεκάδες φάσεις, όπου ο διαιτητής «έκλεισε τα μάτια» και προφύλαξε τους παίκτες σας, που με αντιαθλητικό τρόπο σταμάτησαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ας, πούμε μόνο για τη φάση του 6ου λεπτού, όπου ο ποδοσφαιριστής Simic ανατρέπει από πίσω τον Vieirinha και δεν δέχεται κάρτα. Σταματάμε εδώ γιατί είναι το λιγότερο αστείο για κάθε μια ομάδα – ΠΑΕ να κάθετε μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και να αναλύει κάθε αμφισβητούμενη φάση.
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να μην ασχολείται με τη διαιτησία. Ούτε DVD, ούτε CD με αμφισβητούμενες φάσεις θα βγάλει. Αν και θα μπορούσε να το κάνει, καθώς είχε δεκάδες ευκαιρίες. Ξεχνάτε προφανώς κύριοι της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι ο ΠΑΟΚ μετά από 13 αγωνιστικές δεν έχει πάρει ούτε ένα πέναλτι! Κι μην μας πείτε ότι δεν υπήρχαν περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ;
Όσο αφορά την Τούμπα, πρώτον σας υπενθυμίζουμε κύριοι της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι το βεληνεκές σας δεν σας επιτρέπει να την «πιάνετε στο στόμα σας». Δεύτερον σας διαφεύγει το αυταπόδεικτο γεγονός, ότι δεν έχουμε σταματήσει να δεχόμαστε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία και την προστασία των αντιπάλων αποστολών. Πράγμα που ασφαλώς δεν μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι σαν ΠΑΕ ΑΕΛ προσφέρετε στους αντιπάλους σας.
ΥΓ: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους απλούς και οργανωμένους φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο. Δεν αξίζουν όμως συγχαρητήρια στους 50 «κυρίους» που με εντολή και άδεια της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια του νέου γηπέδου. Αλήθεια, τόσο εύκολη είναι η πρόσβαση σε υποτιθέμενα φυλασσόμενους χώρους;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: