Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλή κατά παικτών!

Σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τα εξής:
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ)!
«Μήνυμα του κόσμου και της Διοίκησης
Ο κόσμος και η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ περιμένουν από τους παίκτες να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποια φανέλα φορούν. Μέσα από τη σειρά των τελευταίων εμφανίσεων, αποδεικνύεται ότι απέχουν πολύ από αυτό και αποτελεί υποχρέωσή τους να μας αποδείξουν το αντίθετο, με έργα, στον αγωνιστικό χώρο.
Ανάπαυση και περισυλλογή
Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, είναι μέρα ανάπαυσης και περισυλλογής για το ‘κυανόλευκο’ ποδοσφαιρικό τμήμα, μέσα από την δυσάρεστη ατμόσφαιρα, που διαμόρφωσαν τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Η ομάδα έχει ρεπό και αρχίζει την προετοιμασία της αύριο, Δευτέρα 06/12, με προπόνηση στις 16:00, στην Μίκρα, ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 14η αγωνιστική της Super League (Σάββατο 11/12, 19:30).
Ο Dani υπέστη θλάση
Ο Dani ήταν ο άτυχος της χθεσινής αγωνιστικής μέρας για τον ΗΡΑΚΛΗ, με τον Πορτογάλο μέσο να έχει υποστεί θλάση οπισθίων μηριαίων στο δεξιό πόδι, αποχωρώντας από την αναμέτρηση. Η θλάση είναι διαπιστωμένη, αυτό, το οποίο απομένει να εκτιμηθεί, μέσω διεξοδικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθεί αύριο ο ποδοσφαιριστής, είναι ο βαθμός της και το διάστημα αναγκαστικής αποχής του για αποθεραπεία.
Η κατάσταση των ασθενών
Η κατάσταση των ασθενών της τελευταίας στιγμής δεν έχει βελτιωθεί σε τόσο σημαντικό βαθμό, ώστε να θεωρείται ότι από αύριο επανέρχονται σε πλήρη ρυθμό προπόνησης. Ο Γιώργος Μπαντής συνεχίζει και σήμερα (05/12) νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο αναρρώνοντας από την οξεία γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Πέτρος Κανακούδης προσπαθεί να απαλλαγεί από τον πυρετό της ίωσης. Λογικά, ηπιότερη θα είναι η κατάσταση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου, του οποίου το οδοντιατρικό πρόβλημα αντιμετωπίστηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: