Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ: "Δεν υπολογίζω τον Κάλβο"

"Δεν υπολογίζω τον Κάλβο. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει με τη διοίκηση". Με αυτή τη φράση ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έθεσε εκτός ομάδας τον Ισπανό.
«Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ σε ό,τι αφορά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι παίκτες έκαναν αυτοθυσία, δεν έχω παράπονο από παίκτες. Σίγουρα κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Όσο περνούσαν τα λεπτά υποφέραμε όλο και πιο πολύ αφού ήταν ρευστό το αποτέλεσμα κι αυτό το οποίο κάνουμε είναι να χάνουμε την ηρεμία μας για να παίξουμε καλύτερα. Αυτό που μας έλειψε ήταν η ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας, υπήρχε ανασφάλεια λόγω του ρευστού αποτελέσματος», είπε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κούπερ.
Για τις δυσκολίες που υπήρχαν στην προσαρμογή μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα μετά από ένα εξαντλητικό ματς την Τετάρτη, υπήρχε κόπωση, μέχρι χθες ήμασταν σε ρυθμούς Ατλέτικο. Οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια, όμως κάναμε πολλά λάθη, που δεν κάναμε άλλες φορές. Θα περάσει αυτή η καταιγίδα που παθαίνουμε στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι η νίκη, είναι ξεκάθαρο όμως και το πώς φτάνεις στη νίκη γιατί μπορεί να παίξεις καλά και να μην πάρεις τίποτα. Πρέπει να βελτιώσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: