Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ για Αμπντούν της Καβάλας (;)

Η εφημερίδα Real News αναφέρει σήμερα μεταξύ άλλων θέματων, [περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Τζαμέλ Αμντούν της Καβάλας, που είναι αλήθεια ότι έχει εντυπωσιάσει με την έως τώρα παρουσία του στους «Αργοναύτες». Τι γράφει η εφημερίδα:
«Το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ. Ο μέσος της Καβάλας έχει κερδίσει την εκτίμηση του Θοδωρή Ζαγοράκη και σύμφωνα με πληροφορίες της Real Sports αυτές τις μέρες καταστρώνεται πλάνο ούτως ώστε να γίνει κίνηση για την απόκτηση του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πρόκειται, πάντως, για δύσκολη περίπτωση αφενός γιατί ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει να εισπράξει ένα σεβαστό ποσό και αφετέρου ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδες του εξωτερικού.
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του αφεντικού της κυανόλευκης ΠΑΕ και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, εκτός από χρήματα προσανατολίζονται στο να δώσουν έμψυχα ανταλλάγματα για να εντάξουν στον δυναμικό τους τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν τη διάθεση να στείλουν με τη μορφή δανεισμού τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στην Καβάλα και θεωρούν πως αυτή η προοπτική δεν πρόκειται να αφήσει αδιάφορο τον Ψωμιάδη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει απογοητεύσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του και πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει ότι δύσκολα θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Ο Κουτσιανικούλης δεν είναι η μόνη επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, διότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να προταθεί στην Καβάλα η παραχώρηση του Μοράες Κριστιάνο ως ελεύθερο. Ο Βραζιλιάνος μέσος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό και να μην έχει προλάβει να παίξει σε πολλά παιχνίδια, όμως δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος που κάνει όλους στον ΠΑΟΚ να σκέφτονται την αποδέσμευσή του για να αποκτηθεί ο Αμπντούν, τα δείγματα γραφής του οποίου είναι εξαιρετικά συν το ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες σχεδόν της θέσεις της μεσαίας γραμμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: