Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Β' ΕΘνική / Πολλά χρόνια θα ζήσεις Πολυχρόνη

Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα πρέπει να ανάψουν οι φίλοι του ΟΦΗ. Ο τερματοφύλακας των «Κρητικών» έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού στην τελευταία φάση του αγώνα απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Ρομπέρ. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Αγρίτης από την άσπρη βούλα είχε ευστοχήσει και είχε δώσει το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε μπει μπροστά στο σκορ από το 4' λεπτό με γκολ του Ζησόπουλου και για τον ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει ο συνήθης ύποπτος, Γκουεϊ στο 33'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος (32' Κατσικογιάννης), Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Ζορμπάς (70' Νικλητσιώτης), Γιακούμπου, Γκουεί (75' Βλόνταρτσικ), Αγρίτης.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Περπερίδης, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Μαρσέλο, Λόπες, Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης (67' Καζάκης), Παπουλής (87' Σίμωσης), Ρομπέρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβανόπουλος (Ημαθίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψωμάς, Αγρίτης, Νικλητσιώτης

Λύτρωση στο +3’ για τον Παναιτωλικό

Στην δεύτερη θέση παραμένει ο Παναιτωλικός νικώντας και την Καλλιθέα με γκολ του Μπουμάλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αν και οι δύο ομάδες είχαν στο μυαλό τους την άμυνα και πώς να μην δεχθούν γκολ, το ματς ήταν καλό και το μόνο που έλειπε ήταν η καλή τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν ακόμη καλύτερο, Καλλιθέα και Παναιτωλικός έχαναν ευκαιρίες αλλά στο τέλος λυτρώθηκαν οι Αγρινιώτες όταν και ο Μπουμάλ με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ στο 93’ τους έδωσε το τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Παπαναστασίου, Πλατέλλας, Καραδήμος (46' Φαμπίνιο), Ντακόλ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Μουμίν, Γκούρμα, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Καούνος, Μπαϊκαρά (63' Μπουμάλ).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), Ψυχογιός (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Πλατέλλας, Φαμπίνιο - Μουμίν

Εύκολα ο ΠΑΣ

Μετά απο δύο σερί ισοπαλίες ο ΠΑΣ χρωστούσε όχι μόνο μία νίκη αλλά και μία καλή εμφάνιση στον κόσμο του. Οι Γιαννιώτες τα κατάφεραν και τα δύο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό και έφτασαν εύκολα στη νίκη επί των Τρικάλων. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Βάντερσον και το διαμόρφωσε με χτύπημα πέναλτι στο 89' ο Μπακαγιόκο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος (53' λ.τ Μιχαήλ), Κειτά, Κυριάκος (83' Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς (70' Τζημόπουλος), Τζάνης.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (68' Μπαριέντος), Κόρμπος, Ρούσεφ, Γιώτας, Μπακομήτρος, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (85' Σπασόγεβιτς), Κοντογουλίδης (79' Ριζογιάννης), Μανουσάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασκευούδης, Πολυμενίδης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάντερσον, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος - Τελκίνσκι, Ριζογιάννης, Μπαριέντος, Μπουκουβάλας



Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου


Βέροια-Διαγόρας 1-2
(73’ Καλτσάς - 19’ Γκούντμαν, 65’ Γεωργίου)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Καλλιθέα-Παναιτωλικός 0-1
(90’+3 Μπουμάλ)

ΟΦΗ-Πανθρακικός 2-1
(33’ Γκουεϊ, 90’ πεν. Αγρίτης - 4’ Ζησόπουλος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ιωνικός 0-0

Εθνικός Αστέρας-Εθνικός 2-1
(25’ Λουάμο, 38’ Φραντζεσκί – 45’ Περέιρα)

ΠΑΣ Γιάννινα-Τρίκαλα 2-0
(12’ Βάντερσον, 89’ πεν.Μπακαγιόκο)

Λεβαδειακός-Πιερικός 3-1
(57’ Πόποβιτς, 64’ πεν. Ταραλίδης, 90’ Ναπολεόνι – 73’ Παπαγεωργίου)

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Δόξα Δράμας-Ηλιούπολη (15:00 Conn-X)
Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας (18:00 ΕΤ3)

Δεν υπάρχουν σχόλια: