Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στην αποστολή ο Ιμπαγάσα παρά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο

Μία ενόχληση στην έκφυση του δεξιού δικεφάλου μηριαίου που ένιωσε ο Άριελ Ιμπαγάσα στην προπόνηση του Σαββάτου (11/12), ήταν η αιτία για να αποχωρήσει από αυτή, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκτιμούν σε πρώτη φάση ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο η κατάσταση του Ισπανού άσου θα επανεκτιμηθεί. Πάντως, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Ατρόμητο. Από κει και πέρα, εκτός αποστολής είναι ο ανέτοιμος Ραούλ Μπράβο, ο Άλμπερτ Ριέρα που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Απών από το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου θα είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" αποτελείται από τους εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: