Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.



Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Σχετικά με τα χθεσινά, η Zurich προηγήθηκε προς το τέλος με 0-1 άλλα στα καπάκια ισιφαρίστηκε καί έτσι έκατσε στην ισοπαλία.Η Celta καί αυτή προηγήθηκε, καί αυτή όμως αμέσως ισοφαρίστηκε.Η Paris SG. μας έκανε την χάρη καί μας χάρισε το διπλό της, αυτή πού ήταν η μεγάλη απογοήτευση ήταν η Liverpool, η οποία καί άρπαξε ένα ξυγυρησμένο τρεί-μπαλο καί άραξε στα κιλά της, καί μαζί μ΄αυτήν αράξαμε καί εμείς.


Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.

 
Wolves - Birmingham   (2)

Σε πραγματικά πολύ άθλια κατάσταση βρίσκεται εδώ καί πολλές αγωνισικές η γηπεδούχος Wolves.Μία νίκη στην πρεμιέρα καί από κεί καί πέρα έπεσε η κουρτίνα.Με 3 νίκες όλο κι όλο, καί στην προτελευταία θέση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράμματα για τούς Λύκους στην συνέχεια.Διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, αλλά καί μία από της χειρότερες επιθέσεις..

Σε πολύ καλή κατάσταση από την πλευρά της είναι η Birmingham αυτήν περίοδο, πολύ καλά αποτελέσματα επί πολύ δυνατων αντιπάλων.Αρκετά καλή στα μετόπισθεν καθώς έχει δεχτεί6 γκόλ στα τελευταία 8 παιχνίδια.Να σημειωθεί ότι κατέχει μία από της καλύτερες άμυνες στην Premier.

Με πολύ καλή φόρμα, καί με καλή παράδοση η Birmingham έχει τα φόντα θεωρώ να μας χαρίσει το διπλό σε απόδοση (3,00)




Brecia - Sampdoria   (2)

Tρείς νίκες στις πρώτες 4 αγωνιστικές γιά την Brecia η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη.Αυτή την στιγμή παραμένει χωρίς νίκη γιά 11 σερί αγώνες, με απολογισμό 8 ήττες καί 3 ισοπαλίες.Σκοράρει με πολύ δυσκολία, ένα γκόλ και με το ζόρι σε όλα τα παιχνίδια της.Εντός έδρας έχει να δεί νίκη κοντά στον 1 μήνα.

Η Sampdoria, για τού φάνς της στήλης όσοι γνωρίζουν είναι ένα από τα πουλέν μας.Σε αρκετά καλή φόρμα αφού παραμένει με μόλις 1 ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια.Να σημειωθεί πως η Sampdoria διαθέτει από της καλύτερες άμυνες στην Ιταλία με 12 γκόλ παθητικό.Eκτός τα πάει σχετικά καλά καθώς μετρά μόλις μία ήττα σε 6 εξόδους.

Σε καλύτερη κατάσταση η Sampdoria, είναι ανώτερη σαν ομάδα σε σχέση με την Brescia.

Επιλογή το διπλό της Sampdoria σε απόδοση (2,50)


Albacete - Barcelona B  (1)

Μάτς ζωής καί θανάτου γιά την Albacete, η οποία αντιμετωπίζει την βαθμολογικά βολεμένη προς το παρόν ομάδα της Barcelona B..Δικαίωμα ανόδου δεν έχουν οι φιλοξενούμενοι καί είναι μιά χαρά εκεί πού είναι τώρα.Κλωτσιες μπουνιές σφαλιάριες καί γροθιές καί γω δεν ξέρω τι άλλο , το ματσάκι πρέπει να το πάρουμε εμείς της Albacete.

Επιλογή ο άσος της Albacete σε απόδοση (2,80)


Bordeaux - Rennes  (1)

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται καί οι δύο ομάδες, λίγο καλύτερη δείχνει να είναι η γηπεδούχος Bordeaux
Η Rennes πρίν μερικές αγωνιστικές ήταν καλά, αλλά τελευταία δεν έχει την φρεσκάδα πού είχε.Ενδεικτικό είναι ότι μετρά μόλις 2 νίκες στους τελευταίους 8 αγώνες.

Σε πιό καλή φάση δείχνει να είναι η Bordeaux, η οποία έχει και την παράδοση με το μέρος της σε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Rennes.

Θα ρισκάρω στον άσο της Bordeaux σε απόδοση (2,15)



Racing Club - Velez   (2)

Τα σενάρια εδώ γιά να πάρει τον τίτλο η Velez είναι να νικήσει η ίδια καί να περιμένει ήττα η ισοπαλία από την Estudiantes.Με ισοπαλία των φοιτητών , Vélez καί Estudiantes πάνε σε μπαράζ. Εμείς της Vélez θα κάνουμε το καθήκον μας, θα μπούμε μέσα για την νίκη καί ότι γίνει στο τέλος. Προσωπικά η στήλη εύχεται κάθε επιτυχία στην Vélez να σηκώσει το τρόπαιο, μαζί της είμαστε.

Θα επιλέξω το διπλό της Velez σε απόδοση (2,20)



Ανακεφαλαιώνοντας , σε σύστημα με ζητούμενα : Birmingham - Sampdoria - Albacete - Bordeaux - Velez.





Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: