Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έρευνα για το Σάλκε-Χάποελ

Στο «μικροσκόπιο» της αρμόδιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ έχει μπει η φετινή αναμέτρηση της Σάλκε με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αιτία, η ασυνήθιστα μεγάλη συγκέντρωση στοιχημάτων στη νίκη των Γερμανών με δύο τέρματα διαφορά. Το τελικό σκορ; 3-1…

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» σε εταιρίες της Ασίας «παίχτηκε» το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ στην επικράτηση της Σάλκε με δύο τέρματα διαφορά στο ματς με την Χάποελ Τελ Αβίβ που έγινε στη Γερμανία στις 20 Οκτωβρίου, για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ειδική έρευνα γίνεται γύρω από την εμπλοκή ενός Βραζιλιάνου παίκτης των Ισραηλινών, ο οποίος μάλιστα τώρα έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η Σάλκε προηγήθηκε 3-0 αλλά η Χάποελ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σεχτέρ, με αποτέλεσμα να… στείλει ταμείο όσους είχαν ποντάρει το συγκεκριμένο στοίχημα.

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση του Φέλιξ Μάγκατ ο οποίος δήλωσε: «Οταν νικάς 3-0 στην έδρα σου τη Λιόν, είναι φυσιολογικό να επικρατείς 3-1 μίας ισραηλινής ομάδας, χωρίς να μπορεί κάποιος να μιλήσει για χειραγώγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: