Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο Βεϊρά ετοιμαζέται για το μεγάλο αντίο

Προς την απόσυρση οδεύει ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως στα 34 του και με το συμβόλαιο που έχει με την αντίπαλο του Άρη στο Europa League να εκπνέει το καλοκαίρι, μάλλον τερματίζει την καριέρα του. «Υπάρχει περίπτωση 50% να αποσυρθώ. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι η τελευταία πρόκληση στην καριέρα μου. Αν αποσυρθώ τον Ιούνιο, δεν θα με ενοχλήσει. Θα είναι μια εύκολη απόφαση», σχολίασε. Σε αυτήν την πορεία, από το 1993 έχει περάσει από τις Κάννες, τη Μίλαν, την Άρσεναλ με την οποία κατέκτησε τρεις τίτλους στην Πρέμιερ Λιγκ και τέσσερις τίτλους Κυπέλλου, πριν επιστρέψει στο Μιλάνο για την Ίντερ και καταλήξει στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2010.

«Αποδέχομαι το γεγονός πως αυτό είναι σχεδόν το τέλος. Υπάρχει παρελθόν, υπέροχες αναμνήσεις, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αν έπρεπε να το ξανακάνω, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε.

Ο Βιεϊρά ανέκαθεν ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας του στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, μια σπάνια μορφή για τους συλλόγους αλλά και την εθνική Γαλλίας, με την οποία επίσης έφτασε σε τεράστιες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: