Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καμία πρόθεση επιστροφής

Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του 25% των μετοχών του Παναθηναϊκού, ο Νικόλας Πατέρας. Όπως υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν έχει έρθει σε καμία επαφή με άλλους επιχειρηματίες, ώστε να βρεθούν «συμπαίκτες» σε αυτή την προσπάθεια, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Χαρακτηριστικά, ο Νικόλας Πατέρας υπογράμμισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Δεν μιλάω με κανέναν επιχειρηματία, ούτε βρέθηκα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε. Αν είχα πρόθεση να πάρω την ΠΑΕ, δεν θα έφευγα από την προεδρία πριν από λίγες μέρες».
Ο Πατέρας φέρεται δυσαρεστημένος από την στάση των οπαδών της ομάδας στους τελευταίες αγώνες, καθώς τα επεισόδια που δημιούργησαν αναγκάζουν τους «πράσινους» να αγωνιστούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα επόμενα ματς. Επίσης, ο Πατέρας θεωρεί πως για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ευθύνεται η διοίκηση του καλοκαιριού, όταν δηλαδή αυτός απουσίαζε από την προεδρία της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως οι λύσεις για την ανάληψη της προεδρίας στον Παναθηναϊκό μειώνονται σημαντικά, καθώς ο Τζόνι Βεκρής έχει ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει έως και τη Γενική Συνέλευση και μετά θα αποχωρήσει από το πόστο του προέδρου.
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον Άρη. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για μείωση της διαφοράς από την κορυφή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, συγκριτικά με το ματς απέναντι στην Ξάνθη και το 4-3-3 θα είναι η αγωνιστική διάταξη του «τριφυλλιού». Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Τζόρβα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Νίνη, Λέτο, Γκοβού και Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: