Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

«Τελευταίοι φταίνε οι παίκτες!»

Τρέλανε κόσμο ο Κώστας Κατσουράνης, όταν δήλωσε πως για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού το μικρότερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν διαφωνούμε πως έχουν γίνει τεράστια λάθη στο διοικητικό κομμάτι, αλλά δεν έπαιζαν μπάλα ο Πατέρας και ο Βαρδινογιάννης…Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε ο άσος του «τριφυλλιού» στην εκπομπή της Nova «Superleague Previe» ανέφερε για την φετινή πορεία της ομάδας: «Οι ποδοσφαιριστές είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Δεν πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις. Δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Έγιναν λάθη, η ομάδα έμεινε πίσω και είμαστε ήδη στο -5. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι έγινε και ο καθένας έχει την άποψή του σύμφωνα με όσα βλέπει στον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν είναι δικό μας κομμάτι το διοικητικό. Δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και την απουσία του κόσμου, σχολίασε: «Ο κόσμος πάντα βοηθάει. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε… εκτός έδρας και ίσως και χειρότερα. Βέβαια, εμείς πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας την απουσία του κόσμου και να πιστέψουμε πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του πέταξε και κάποιες… σπόντες για τον Νίκο Νιόπλια: «Ό,τι κάνεις στην προπόνηση, βγαίνει και στο παιχνίδι. Για αυτό και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο τώρα που είχαμε περισσότερο χρόνο με τον κ. Φερέιρα. Θα βοηθήσει σημαντικά ο προπονητής, όχι φέτος, αλλά και του χρόνου. Από τότε που άλλαξε ρυθμός και έντασης προπόνησης, είμαστε καλύτεροι. Αν δουλεύεις στην προπόνηση όπως στα παιχνίδια, γίνεσαι καλύτερος. Αν υπάρχει ένταση στην προπόνηση και η ομάδα θα είναι καλύτερη στα παιχνίδια».

Για τα όσα γράφονται στον Τύπο θετικά ή αρνητικά, ανέφερε: «Πολύ μιλάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και δεν είναι καλό. Εγώ έχω μάθει να μην επηρεάζομαι από τα όσα γράφουν. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και η πορεία σου τόσα χρόνια. Ακούσαμε πολλά, ορισμένες φορές σωστά. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, πρωτάθλημα και Κύπελλο δηλαδή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: