Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δεν ανεβαίνει ο Άρης

Στον Άρη είναι ενήμεροι για τις συζητήσεις του Χαβίτο με τον Ολυμπιακό, του έχουν καταθέσει μία αξιοπρεπή πρόταση για να ανανεώσει, ωστόσο κατανοούν ότι το πιθανότερο είναι να προτιμήσει εκείνη των «ερυθρολεύκων», αφού υπερέχει στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Χαβίτο αποτελεί εισήγηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εκτιμά τη δυνατότητά του να προσφέρει μεσοεπιθετικά αγωνιζόμενος και στα δύο άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα «κλείσει» μέσα στην εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Στον Άρη παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν, έχοντας «πει» την τελευταία τους κουβέντα. Βάσει του προηγούμενου συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Χαβίτο, έπαιρνε περίπου 200.000 χιλιάδες ευρώ από τους «κίτρινους». Στο νέο συμβόλαιο που του έχει προταθεί, τριετούς διάρκειας, προβλέπεται θεαματική αύξηση των αποδοχών του. Το ποσό ξεπερνά συνολικά το ένα εκατ. ευρώ! Τόσο κοστολογούν τον παίκτη οι Θεσσαλονικείς και δεν πρόκειται να ανέβουν προκειμένου να μην διαταράξουν τις ισορροπίες στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: