Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Γκιγκς: «Συνήθεια οι ήττες»

Τον τρόπο με τον οποίο κάνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Άλεξ Φέργκιουσον ανέλυσε ο Ράιαν Γκιγκς. Ο μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ, η οποία κινδυνεύει να συνηθίσει σε αυτά.

«Ο προπονητής μας δεν κοιτάζει μόνο μία σεζόν, αλλά και τις επόμενες. Αγοράζει ποδοσφαιριστές με μέλλον και αυτό φαίνεται με τις μεταγραφές των Κριστιάνο Ρονάλντο, Γουέιν Ρούνεϊ, Άντερσον και Νάνι, οι οποίοι ήταν όλοι νεαροί σε ηλικία και είχαν δυνατότητες εξέλιξης» δήλωσε ο Ουαλός χαφ στη “Mirror” προσθέτοντας: «Η επόμενη γενιά είναι αυτή των Χαβιέ Ερνάντες, Ράφαελ, Φάμπιο Ντα Σίλβα, Γκάμπριελ Ομπερτάν και Κρις Σμόλινγκ, οι οποίοι ελπίζουμε να έχουν ανάλογη εξέλιξη με τους προηγούμενους».

Αναφερόμενος στη Λίβερπουλ τόνισε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εκτός γηπέδου. Έχουν καινούργιο προπονητή και καινούργιους ιδιοκτήτες φέτος, ενώ δεν έχουν και καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως διαθέτει παίκτες μεγάλης αξίας και μέσω αυτών μπορεί ελπίζει. Οι ήττες είναι σαν τις νίκες, μπορούν να σου γίνουν συνήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: