Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ζητείται... ανάκαμψη στην Τσέλσι

Στην ανάκαμψη της Τσέλσι πιστεύουν οι Κάρλο Αντσελότι και Ντιντιέ Ντρογκμπά, οι οποίοι εξέφρασαν, πάντως, τον προβληματισμό τους μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο προπονητής των "μπλε" έκανε λόγο για πρόβλημα στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών, ενώ ο Αφρικανός επιθετικός παραδέχθηκε ότι δε βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

"Μας ισοφάρισε η Έβερτον με γκολ στο 86ο λεπτό, αξίζαμε ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά με την Άστον Βίλα και χάσαμε ένα πέναλτι στον αγώνα με την Τότεναμ. Χάσαμε έξι βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας", είπε ο Αντσελότι, που αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήαμτος:
"Δεν θα χάσουμε στον αγώνα με τη Γούλβς, θα νικήσουμε. Αποδεικνύουμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να επανακάμψει. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει. Αφού μπορούμε να χάσουμε ένα αγώνα στα τελευταία λεπτά, μπορούμε να κερδίσουμε έναν στα τελευταία λεπτά».

"Δεν είμαι στο 100%"
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα "Sun" ομολόγησε ότι δεν έχει καταφέρει να πιάσει το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της Τσέλσι:
"Οι τραυματισμοί και η ελονοσία που πέρασα είχαν αρνητική επίδραση στην απόδοση μου, ακόμα δεν είμαι στο 100%, αλλά παλεύω σε κάθε αγώνα να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω αρκετά προβλήματα με την φυσική κατάσταση και δεν είναι εύκολο να ξαναβρώ την φόρμα μου, αλλά η ομάδα μου με χρειάζεται και πάντα θυσιάζομαι για αυτή". Τις τελευταίες εβδομάδες ο Αντσελότι δεν είναι ευτυχισμένος, όπως δεν είναι και η ομάδα. Η Τσέλσι δεν έχει συνηθίσει τις ήττες και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι βαριά, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είναι φυσιολογικές η μεταπτώσεις στην απόδοση", είπε ο Ντρογκμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: