Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ο Μάτος θέλει να μείνει

Στη Μποταφόγκο για άλλον ένα χρόνο θέλει να μείνει ο Μαρσέλο Μάτος. Μιλώντας στο «Radio Globo» της Βραζιλίας ο 27χρονος μεσοαμυντικός, του οποίου ο δανεισμός  από τον Παναθηναϊκό, λήγει το καλοκαίρι, τόνισε:

«Το τέλος του 2010 δεν ήταν καλό για μένα. Είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την Μποταφόγκο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ελπίζω να αρχίσει καλά για μένα το 2011, προπονούμαι κανονικά και θέλω να μείνω μέχρι το Δεκέμβριο" είπε.

Και συνέχισε: "Υπάρχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, γιατί με θέλουν πίσω. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να παραμείνω για μεγαλύτερο διάστημα από τον Ιούλιο στην Μποταφόγκο. Ξέρω πως η διοίκηση θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, κάτι που αποτελεί και δική μου επιθυμία, αλλά υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα".

Ο Μάτος φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό: "Μετά τον Ιούνιο έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο μαζί τους. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παραμείνω μέχρι το Δεκέμβριο ή ακόμη περισσότερο», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: