Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Έκλεισε Δάρλα ο Ατρόμητος

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έδιναν τη μάχη τους για να ξεκινήσουν νικηφόρα το 2011, η διοίκηση της ΠΑΕ του Περιστερίου έκλειναν ακόμα μια μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας.
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη γαλλική Μπρέστ, ο Φίλιππος Δάρλας επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία, τόσο με τον παίκτη, όσο και την ομάδα του και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η "κυανόλευκη" ΠΑΕ αναφέρει: «Σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δάρλα επήλθε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Αγγελόπουλος, προχώρησε σε συμφωνία τόσο με τον σύλλογο του ποδοσφαιριστή (τη γαλλική Μπρεστ) όσο και με τον εκπρόσωπό του, Γιάννη Λυπημένο. Ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: