Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Από τώρα παίκτες του Ολυμπιακού Μανιάτης και Κουμορτζί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε με τον Γεράσιμο Βεντούρη και ο Ολυμπιακός απέκτησε από τώρα τους Γιάννη Μανιάτη και Μπερνάρ Κουμορτζί. "Είσαι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να φύγεις", ειπε ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ετοιμάζεται για την Πανιώνιο. Κοντά στους "κυανέρυθρους" και ο Γκαλίτσιος.Σε "συμφωνία κυρίων" κατέληξαν Ολυμπιακός και Πανιώνιος για την απόκτηση από πλευράς των Πειραιωτών του Γιάννη Μανιάτη και του Μπερνάρ Κουμορτζί.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ντυθούν στα "ερυθρόλευκα" από τώρα και όχι από το προσεχές καλοκαίρι και εδώ ακριβώς εντοπίζεται η μεγάλη ανατροπή. Για τον Κουμορτζί τα πράγματα ήταν δεδομένα, αφού ο Ολυμπιακός τον ήθελε από τώρα. Για τον Μανιάτη, όμως, είχαμε ανατροπή, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη θέλησή του να πάει άμεσα στον Ολυμπιακό και όχι το προσεχές καλοκαίρι όπως ήταν η αρχική συμφωνία.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Μανιάτη μέχρι το καλοκαίρι αφού δεν θέλει να αποδυναμωθεί στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού (ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να πάρει τον παίκτη τον Ιούνιο), ωστόσο ο διεθνής ακραίος μπακ έθεσε ουσιαστικά βέτο να πάει από τώρα στους Πειραιώτες.
Επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές δεν έχουμε μιας και απομένει να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι που είναι τα οικονομικά και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Κωστας  Μητρογλου είναι το ένα αντάλλαγμα για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα και το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος όπως έχει τονιστεί ουκ ολίγες φορές δεν είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οπότε αν ολοκληρωθεί το deal με βάσει τα παραπάνω δεδομένα, οι "κυανέρυθροι" εκτός από χρήματα θα πάρουν και τους Μήτρογλου-Γκαλίτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: