Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σπυράτος: «Το γήπεδο, βασικό θέμα για την επένδυση στον ΠΑΟΚ»!

Ένα ακόμη στοιχείο για το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών από το Κατάρ έδωσε μιλώντας στο «Μετρόπολις 95,5″ ο δικηγόρος τους κ. Σπυράτος.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
- «Μετά τις 8 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Οντάι Ελ Σαμαρί, έχοντας μάθει για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ από πλευράς του fund που ενδιαφέρεται. Ο κ. Οντάι έχει πάρει όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει υπογραφεί κανένα μνημόνιο μεταξύ των δυο πλευρών. Η συμφωνία έως τώρα είναι μόνο προφορική και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο καμία πλευρά. Θα υπογραφεί μνημόνιο όταν επιστρέψει ο κ. Οντάι και εφόσον έχει αποφασιστεί να γίνει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
- «Βασικό θέμα στο πρότζεκτ αυτό, είναι η κατασκευή νέου γηπέδου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αφού νομίζω ότι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν αυτή την εξέλιξη. Το θέλουν και οι άνθρωποι από το Κατάρ, είναι βασικό θέμα για την επένδυσή τους στην ομάδα».
- «Δεν είναι συμβατά τα δυο θέματα μεταξύ τους, αυτό δηλαδή της Χαλκιδικής και εκείνο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να γίνει το μεγάλο έργο στη Χαλκιδική και να μην γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ ή και το αντίθετο, αν και νομίζω ότι θα γίνουν και τα δυο, εφόσον όλα είναι όπως τα ζήτησαν οι επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: